Условия за доставка

Доставката се осъществява в границите на Република България. Посочените цени на стоките и услугите не включват цена за доставка. Всички цени на уебсайта са крайни. Доставката се осъществява до посочен от Вас „адрес за доставка“. Цената на доставката е само 3.95 лв с ДДС за аксесоарите , независимо от броя на стоките, които сте закупили.

Валутата на разплащане е Български левa (BGN).

Доставката на закупената от MobiButik.bg стока се извършва от куриер до 1-2 работни дни след приемането й, освен за определени населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма. Поръчки направени до 14:00 часа в работен ден се обработват на същия ден. Тези, които са направени след 14:00 часа в работен ден, се обработват на следващия работен ден. Поръчки не се обработват и доставки не се извършват в неделя и през официални празници. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Доставката се извършва от куриерска фирма "Спиди", "Рапидо" или "Европът".

Гаранция - Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани, не е нарушавана цялоста на опаковката им и e във вида, в който е получена, съобразно условията за връщане (моля прочетете ги внимателно). Ние ще Ви върнем парите, които сте заплатили за съответния продукт, без значение каква е причината. Разходите по доставка при връщане и замяна се поемат от клиента и в двете посоки.

Гаранция на продуктите - Моля, вижте Гаранционните условия на продаваните от нас продукти, продължителността на гаранцията, както и какво трябва да направите, ако се наложи да направите гаранционна рекламация.